corina's line dansers

countrydancerswebsite3.jpg

Opgericht sinds 1994 Line Dance in Nederweert-Eind

 Al vele jaren inmiddels zijn er dans groepen wekelijks actief in Zaal Bi-j Le-nie te Nederweert-Eind. De club had voorheen de naam “Le-Nie Country Dancers”, dus vernoemd naar de zaal waarin deze gezellige en sociale sport beoefend word, maar door de jaren heen is ook line dansen met zijn tijd meegegaan en is veranderd in de naam “Corina’s Line Dansers”.

Corina is de dansdocente én oprichtster van deze inmiddels groot uitgegroeide dans club en geeft lessen op meerdere locaties, waarvan Zaal Bi-j Le-nie nog steeds haar thuisfront is en waar iedereen graag wekelijks bij elkaar komt om de benen te strekken op de vloer en de contacten onderling te onderhouden.

Door de moderne tijd heeft Country dansen ook plaats moeten maken voor moderne Linedans, wat nu een gemixte keuze is van de dans stijlen tijdens de lessen, zowel op ‘country’ als op ‘top 40’ muziek wordt er naar iedereens tevredenheid volop gedanst!

“Linedance is goed voor lichaam en geest”, dat is al meer dan 18 jaar het motto van deze club! Iedereen kan hieraan deelnemen, en deze ‘sport’ is dan ook geschikt voor alle leeftijden! De deur staat daarom ook altijd open voor nieuwe leden om aan deze gezellige maar vooral sfeervolle wekelijkse activiteit deel te nemen!

Naast de wekelijkse lessen wordt er ook elk jaar een kerstfeest georganiseerd dat inmiddels bij de leden bekend is en al vroeg in hun agenda’s wordt vermeld deze niet te willen missen!! Kortom dé leukste linedans club in de regio..

Loop gerust een keer binnen om de sfeer te proeven en óf voor meer informatie te vragen over de lessen en de inhoud van een cursus bij Corina’s Line Dancers.

 De wekelijkse lessen in Zaal Bi-J Le-Nie worden gegeven op woensdagavond van 20.00u tot 22.30u.

  

countrydancerswebsite4.jpg

Actueel/Agendacatering cafe Bi-j Le-nie

De cateringfolders zijn klaar.
Alle wensen zijn bespreekbaar!

Lees verder..

terras

Onze nieuwe menukaart voor op het terras is klaar !!kom en geniet van een heerlijke maaltijd voor een betaalbare prijs!!
Beleef de gezelligheid en sfeer van ons terras.
Lees verder..